Helsingin Suvilahdessa vuosittain järjestettävä Flow Festival on suosittu musiikki- ja kaupunkikulttuurifestivaali. Tapahtuma pitää sisällään valtavirtamusiikin lisäksi muun muassa indierockia, klubi- sekä dj-musiikkia. Festivaali tunnetaan myös panostuksesta visuaalisuuteen. Ensimmäisen kerran Flow järjestettiin vuonna 2004 VR:n makasiineilla; se on kasvanut pienestä tapahtumasta suureksi kansainväliseksi festivaaliksi. Vuosien varrella Flow’ssa ovat esiintyneet muun muassa Lily Allen, Kanye West, Alicia Keys ja OutKast. Vuonna 2013 Flow keräsi jo yli 60 000 kävijää.

Vuoden 2015 Flow Festival järjestetään Suvilahdessa 14. -16. elokuuta. Tänä vuonna Flow saa myös ’sisartapahtuman’, kun Flow Festival Ljubljana järjestetään ensimmäisen kerran Slovenian pääkaupungissa Ljubljanassa kesäkuussa. Suomen Flow’n ohjelma alkaa olla jo tiedossa, ja kolmen päivän lippuja tapahtumaan myydään jo Tiketissä ja Lippupalvelussa. Flow’ssa nähdään tänäkin vuonna runsaasti ulkomaisia esiintyjiä, kuten brittiläiset Alt-J, Belle and Sebastian, Clark ja Florence + The Machine.

USA:sta festareille saapuvat muun muassa Beck, Diplo, Flying Lotus ja Future Brown, kun taas skandinaavisista bändeistä lavalla nähdään ruotsalaiset Tove Lo ja Elliphant, norjalainen Todd Terje & The Olsens sekä tanskalainen Dixon. Kotimaisista artisteista Flow Festivaleilla nähdään vuonna 2015 muun muassa Paperi T, Manna, Regina, Lännen-Jukka ja French Films. Lisää tietoa festivaalin ohjelmistosta ja lipuista löytyy tapahtuman nettisivuilta sekä Facebookista ja Twitteristä.