Vuonna 1985 perustettiin rockyhtye, joka erottui sen ajan muista, dancea ja kevyempää rokkia soittavista bändeistä. Axl Rosen luotsaama Guns N’ Roses sai ensimmäisen levytyssopimuksensa seuraavana vuonna, on levyttänyt yhteensä kuusi studioalbumia ja on tänä päivänä eniten levyjä myiden yhtyeiden joukossa yli sadalla miljoonalla myydyllä albumillaan.

Guns N’ Rosesin musiikkityyliä on sekoitus erilaisia rokkityylejä, kuten punk, blues, heavy metal ja hard rock. Bändin on myös muuntanut tyyliään albumista toiseen ja piipahti jopa art rockin puolella Illusions-albumillaan. Bändi mainitsee saaneensa vaikutteita suomalaiselta Hanoi Rocksilta, Aerosmithiltä ja AC/DC:ltä.

Bändi on saanut miljoonia faneja yli kolmekymmenvuotisen olemassaolonsa aikana ja Guns N’ Roses kiertää vuonna 2017 maailmaa Not In This Lifetime-kiertueellaan. Kyseessä todellakin on maailmankiertue, sillä bändi konsertoi niin Japanissa, Australiassa, Pohjois-ja Etelä-Amerikassa kuin Euroopassakin.

Mukana nykyajan kokoonpanossa ovat muun muassa bändin ensimmäisessä versiossa mukana ollut tyylitellystä silinteristään ja upeasta kitaransoitostaan tunnettu Slash sekä kiltissä viihtyvä Axl Rose. Guns N’ Roses tunnetaan myrskyisistä jäsenvaihdoistaan ja Axl Rosen leimahtelevasta temperamentista, mutta ne ovat tuottaneet hienoa hittikappaleita, kuten Welcome to the Jungle, Sweet Child O Mine sekä Paradise City. On vaikea sanoa, mikä niistä on paras, mutta Rolling Stone-lehden lukijat ovat esittäneet mielipiteensä asiasta.

Näitä hittibiisejä voi kuunnella myös kolikkopeliä pelatessa, sillä bändillä on saavutuslistallaan myös sellainen. Pelistudio NetEnt on julkaissut videoslotti-trilogian nimeltä Rock Series, jonka muina jäseninä ovat legendaarinen Jimi Hendrix sekä Motörhead.

Guns N’ Rosesin nimikkoslotti on bändin näköinen ja kuuloinen, taustaraidan voi valita viiden eri bändin biisin väliltä. Kiekoilla pyörivät muun muassa Axl Rose, Slash, Guns N’ Toses-logo sekä erilaisia kitaraplektroja. Videoslotti tarjoaa runsaasti yllätyksiä peruspelissä sekä erilaisia bonusominaisuuksia. Lisätietoa slotista tarjoaa Suomi Casino.

Guns N’ Roses pitää faneistaan hyvää huolta, ja tarjoaa kotisivuillaan Nightrain-nimisen sivuston, joka on tarkoitettu faneille. Tähän klubiin pääseminen maksaa, mutta luvassa on mahdollisuus ostaa lippuja konsertteihin ennakkoon, sekä paljon erilaisia oheistapahtumia ja tarjouksia.